FB 26 juli 2021

Na te zijn gesponsord van haar 8e tot haar 18e jaar schrijft Asha (nu 23 jaar) haar sponsor:
Dear Joke Madam, how are you, madam? I am very well. My mother, father and grandmother are fine. It’s too hot here these days. I am Asha Upamali. I live in Nellikulama. I was educated at A/Pusiyankulama m.v. I am 23 years old. My birthday was last month (June 21). I selected Rajarata University Of Srilanka. I am studying in the Education Management faculty. It’s been a year of learning. These days I’m on study leave. then takes 2 years to teach. My education is doing well. My brothers got married. My second elder brother lives in Colombo. My elder brother has two babies. Senpathi sir came to our house last week. He brings a lot of goods. Thank you so much madam. These days, my father’s income is low Because, COVID-19 pandemic. Those goods are very useful. Again madam and Senpathi sir thank you very much. Thank you, Asha.

Voor wie dit liever in het Nederlands leest …
Beste mevrouw Joke, hoe gaat het met u? Met mij gaat het goed. Met mijn moeder, vader en oma gaat het goed. Het is hier nu heel erg warm. Ik ben Asha Upamali. Ik woon in Nellikulama. Ik ging naar de A/Pusiyankulama school. Ik ben 23 jaar oud. Mijn verjaardag was vorige maand (21 juni). Ik heb gekozen voor de Rajarata University Of Srilanka. Ik studeer aan de faculteit Onderwijsmanagement. Het is een écht leer jaar geweest. Nu heb ik studieverlof. daarna duurt het nog 2 jaar voordat ik les mag geven. Het gaat goed met mijn opleiding. Mijn broers zijn getrouwd. Mijn tweede oudere broer woont in Colombo. Mijn oudere broer heeft twee baby’s. Meneer Senpathi kwam vorige week bij ons thuis. Hij brengt ons veel levensmiddelen. Alvast bedankt, mevrouw. Op dit moment is het inkomen van mijn vader laag vanwege de COVID-19-pandemie. Al die spullen kunnen we dus goed gebruiken. Nogmaals mevrouw, en meneer Senpathi heel erg bedankt. Dankjewel, Asha.