FB 21 nov 2021

Gideon, SLS-vrijwilliger die verschillende scholen weer blij gaat maken met aanpassingen en reparaties aan computers (!) , vertelt: “Vlak voordat ik eindelijk weer naar Sri Lanka kon gaan, kleurde Nederland rood. Mijn vlucht werd meerdere malen aangepast door de luchtvaartmaatschappij, maar uiteindelijk mocht ik toch gaan. Voor het eerst ben ik samen met Janny in Sri Lanka. Een beetje spannend, maar ik had er heel veel zin in en ik verwacht dat we hier samen veel goeds kunnen doen. Na een nachtvlucht werden we opgehaald door Senpathi. Onderweg naar Anuradhapura bezochten we mijn biologische moeder, en daar wachtte mij een bijzondere verrassing: mijn biologische broer. Op dag één was deze trip dus direct al een onvergetelijke ervaring. Wat vind ik het toch geweldig, dat we via SLS de kans krijgen om vrijwilligers werk te mogen doen. En hoewel ik hier eigenlijk alleen maar kom om te brengen, krijg ik er daarnaast een hele hoop voor terug.”