03 dec 2022

Janny: “Al enkele weken hoorde ik dat er plannen gemaakt werden om mij te verrassen, maar ik mocht nog niets weten. Per ongeluk hoorde ik dat het Auditorium van Central College was afgehuurd en ik moest 2 dec. vrijhouden. Op die dag bracht Asanka mij met de tuk-tuk naar het Auditorium (waar ik nog nooit geweest was). Bij de ingang stond een grote erepoort met foto’s van onze SLS projecten, foto’s van ballonnen en een grote foto van mij. Ook stonden er veel schoolkinderen en ouders, en speciale genodigden vanuit het onderwijs. Een groep Kandy Dancers begonnen bij mijn aankomst te dansen. Wij volgden de Kandy Dancers langs de rijen kinderen naar de ingang van de grote zaal. Zowel beneden als boven zat deze zaal helemaal vol met de 540 uitgenodigde schoolkinderen van de 27 scholen. Zelf had ik een plaatsje op de voorste rij naast mrs. Maheshi, hier de hoogste in rang. Nadat alle principals en directors hadden plaatsgenomen, volgde een woord van welkom, uitgesproken door mrs. Dias. Dit was allemaal georganiseerd om mij te bedanken voor 20 jaar activiteiten voor scholen op Sri Lanka.”