OPGELET   -    LOTERIJ   -    REIS NAAR SRI LANKA   -    OPGELET

Rotary Club Vlissingen organiseert i.s.m. andere Rotary Clubs (Middelburg, Walcheren, maar ook in België, Spanje en Engeland) een loterij om geld in te zamelen voor Sri Lanka Support. Het totale bedrag van alle loten wordt door Rotary International verdubbeld. Wie één of meerdere loten koopt á € 50 maakt kans op deze prijs: een volledig verzorgde reis naar Sri Lanka voor twee personen. Uit elke 100 verkochte loten van € 50 trekt de notaris op 2 oktober 2017 één lot. Op dat lot valt dan de prijs. Er worden max. 600 loten verkocht, dus als dat lukt kunnen 12 personen op reis: de planning is van 17 - 29 november 2017.

Maar ... niet alleen Rotarians worden in de gelegenheid gesteld om loten te kopen, ook donateurs en sponsors van SLS kunnen meedingen naar deze geweldige prijs.

Wil je ook kans maken op een reis naar Sri Lanka voor 2 personen, kennismaken met de regio waar Janny en Senpathi werken en waar onze sponsorkinderen wonen en naar school gaan? 

Stort dan het bedrag op rek.nr. NL05RABO0148192394 t.n.v. Sri Lanka Support, o.v.v. Loterij Rotary en je ontvangt het lot (de loten) van de penningmeester.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

TREKKING 2 OKTOBER 2017