Mijlpaal

Op 20 augustus werd ik 75 jaar! Dat is een mijlpaal die ik niet zomaar voorbij wilde laten gaan. 75 familieleden en vrienden nodigde ik uit om dit met mij persoonlijk te vieren. Aan hen heb ik gemeld dat ik geen cadeautjes, enz. wil, maar wel graag een donatie voor ‘Huisje Pathum’.
Vader, moeder en hun drie kinderen leven in een erbarmelijke lemen hut. Twee jaar geleden maakten ze met veel inspanningen een fundering voor een stenen huisje, maar door tegenslag is het bij een fundering gebleven. Die is nu overwoekerd. Senpathi en ik waren daar in juni en we besloten deze familie te helpen hun huisvesting te verbeteren.

Het zou voor mij een fantastisch cadeau zijn als het huisje gebouwd kan worden. We hebben ongeveer € 5.000 euro nodig, en als we alle cadeautjes in de cadeau-doos (gemaakt voor oma Janny door Kiki en Nina) en alle daarvoor bestemde gestorte bedragen bij elkaar optellen, hebben we al een mooi bedrag bij elkaar: met bijna € 2.000 zitten we op de goede weg!

Als u óók wilt helpen om het huisje voor Pathum en zijn familie werkelijkheid te laten worden: iedere gift is welkom op rek. nr. NL05RABO0148192394 t.n.v. Sri Lanka Support, o.v.v. ‘Huisje Pathum’.